1(2)

Tala Fou

AUSCHALINK kamupani fausia galuega |Ia taulaʻi atu i le lumanaʻi

Ina ia faʻaleleia le galulue faʻatasi o tagata faigaluega a le kamupani, faʻaleleia le lelei o galuega ma le naunautai, ma faʻalauteleina talanoaga ma fefaʻatauaʻiga i le va o tagata faigaluega o matagaluega eseese i le taimi o galuega ma suʻesuʻega, na faʻatulagaina e le kamupani se gaioiga faʻavae i le aso 17 o Novema, 2020.

O lenei galuega faufale na filifilia i le paka o le si'osi'omaga.

O le paka o le si'osi'omaga i fa'ai'uga o vaiaso, fa'atasi ai ma faleie i luga o le mutia uma, ma le nofoaga fa'ato'aga e tumu i mea fa'apapa, o le isi lea tofo.

tala fou (2)

E ui lava o le amataga o le taumalulu, o le igoa "Summer City" i Guangdong e le o se mea fua, ae o aso uma o le tautotogo pe a la.O le tu i le la, i tafatafa o le Vaituloto o Dianchi, o loʻo agi le savili, o lala o loʻo faʻafefe, o galu o loʻo gogolo, o le lagi lanumoana ma ao paʻepaʻe, ma o lagona lelei o le aso e amata faʻapea.

tala fou (4)

O le taeao o le aso 17 o Novema, na taunu’u atu ai le aufaigaluega a le kamupani sa auai i le fa’atinoina o galuega faufale i le paka o le si’osi’omaga e pei ona malilie i ai.Na suia e tagata uma o latou laei i aso ua mavae, ma o Li Gong o le sui, ma o le au paaga na aumaia tamaiti aulelei, lea na faʻaopoopoina ai le tele o le fiafia i tagata uma.

E le'i leva ona taunuu mai le aufaigaluega, ae matou ulufale loa i le autu - o le paekiu auaunaga a le tagata lava ia.

tala fou (5)

Fai mai e leai se mea e le mafai ona fo’ia i le papakiu, a iai, ona lua ai lea o ‘aiga.

E te le tau faatali se'i goto le po, ma e te le tau alu foi i le maketi.I lenei inisi sikuea manaia, e potopoto uma tagata i se laulau papakiu, talatalanoa ma kuka.O le suau'u o le manava puaa ua tunua i luga o le upega fa'apapakiu e saosaoa, ma o apaau moa e liu enaena auro lemu... E foliga mai o ia mea uma e mafua ai lo tatou fia'ai.

tala fou (1)
tala fou (3)

Ina ua maeʻa le mea na tupu, ua tasi uma uo fou ma tagata tuai, ma ua matua faʻaleleia atili le femalamalamaaʻi ma le lotogatasi o le 'au atoa.I le lumanaʻi, "Auschalink Garment Company" o le a faʻaauau pea ona faʻaleleia le gafatia galue o ana tagata faigaluega, sili atu le faʻatupuina o le taua mo tagata faʻatau ma le sosaiete, ma avea ma pisinisi faʻaaloalogia e le sosaiete.


Taimi meli: Oke-11-2022
logoico