1(2)

Tala Fou

O le faʻaaliga 2023 o se taumafataga mo mata!

0001

Talofa, o a'u o Auschalink~!

Ua leva ona o'o mai, ma ua fa'avavevave i tausaga ta'itasi.

O lona uiga o nisi o faʻaaliga faʻaalia i le amataga o le tautotogo 2023 ua latalata i le faʻamaʻi, ma o le mea moni e seasea ou faʻatauina faʻataʻitaʻiga, ae ou te matamata i faʻaaliga i tausaga taʻitasi i le taimi.

I le tasi itu, ou te manaʻo e vaʻai pe o iai ni faʻailoga fou ma manaia mamanu.I le isi itu, ou te manaʻo foʻi e faʻaleleia loʻu tofo faʻalelei ma vaʻai pe o faʻataʻitaʻiga i luga o le faʻaaliga o loʻo i ai i aso uma e fai ai faʻamatalaga.

E le pei o le tele o "faititili faʻaaliga" i tausaga ua mavae, o le faʻaaliga o lenei tausaga na taʻavale mai le lagi, ma lagona o le tele o faʻailoga ua oʻo i le loto.

O LOUIS VUITTON, mo se faʻataʻitaʻiga, e le gata na faʻafeiloaʻi lana faʻaaliga i le Salk Institute i Kalefonia ae na faʻaopoopoina foi elemene fausaga fausaga i ona lavalava, e pei o le faʻafefeteina o ata ma le faʻaogaina o le tele o lanu uʻamea, ia e le gata i tua ma sci- fi.

I le asō, ua ou faʻavasegaina 6 brands '2023 amataga o le tautotogo, lea ou te manatu e susulu ma aoga e talanoa ai.Lelei, tatou oʻo i le manatu ~

011

LOUIS VUITTON's spring 2023 fa'aaliga a tama'ita'i e foliga mai o se fa'aaliga sili ona manaia o le tausaga.

Tatou amata i le Salk Institute for Biological Studies i San Diego, Kalefonia.

O le Salk Institute na mamanuina e Louis Kahn, o se tusiata faaonaponei Amerika, ma ua lauiloa o lana "matagofie".

O sima gaoa ma fale mamana fa'atusa o lo'o fa'atulaga tutusa ma maopoopo i gataifale o le Vasa Pasefika, e matagofie ma fa'asolo.

E tatau ona fai mai o LOUIS VUITTON e iloa lelei le auala e filifili ai se nofoaga.O le aso la, le nofoaga gaogao, ma le sami filemu e mafai ona faamatalaina o le "Zhiyuan filemu".Ua goto le la, ma ua tafe ifo ave o le la i luga o le sami.

ofu

 

 

E le gata i lea, o le paʻu uʻamea iila o se faʻailoga o le vaitau.

O le auro ma le siliva e pei o le lanu autu e fetaui, faʻatasi ma se foliga susulu, uʻamea uʻamea, ma le faʻagasologa o le bronzing, o le faʻaaliga vaaia e matua faateʻia ae faʻamaonia ai foi le autu o le lumanaʻi, faʻataʻitaʻiga papaʻu, o le isi auro ma siliva o le a avea ma lanu lauiloa.

I le tulaga o le ie, e masani ona faʻaaogaina le jacquard maʻaʻa ma mea tweed, ma o le tele o lanu o le lanu oneone mama ma le lanu efuefu faʻainisinia, lea e lagona e pei o le ofu amio i le ata tifaga "Dune".

Na o le taʻua o le "lagona faigata" o le ofuina, o le isi itu o le filifiliga o le ie, e pei o lenei ie maaa e mafai foi ona faateleina le tele o tomai ma lagona malosi.

Matou te masani ia Gu Ailing ma sa auai foi i le faaaliga!E tatau ona ou fai atu e matua manaia lava, o lana faatinoga i luga o le faaaliga na foliga tutusa ma se supermodel.

O se puimanava fa'alava pito i luga ma le sakete lua-laupapa e matua lelei lava e faʻaalia ai le sulugatiti, hourglass figure donors, e mafai foi ona faʻasino i lenei mea e mafai ona faʻamaonia ai le lelei o le auala collocation.

01

LOUIS VUITTON

ofu

O le CHANEL 2023 o le amataga o le tautotogo na musuia e le taulaga o Monte Carlo i luga o le sami, ma na filifilia foi le faaaliga i Monaco, lea e loloto ai le talafaasolopito o le faailoga.

O le tala e toe foʻi i tua i le seneturi talu ai ... Emm a mafaufau i le umi o le faʻafitauli, afai e te fiafia, seʻi o tatou tatalaina se tasi!

O le tulaga mataina o le faaaliga, o le tele o laei o tuuga na tuufaatasia i totonu o le faaaliga, ona e le gata o Monaco e matagofie le matafaga ae o le nofoaga foi lea mo Monaco Grand Prix, o le Formula One world motor race championship.

O fa'ata'ita'iga na foliga manaia i suti e tasi a le aveta'avale tu'uga, pulou peisipolo, ma pulou tautu'uga.

ofu

O le faaaliga na tatalaina i se "ofu silhouette", o loʻo faʻaalia ai le ata o le fausaga o le Salk Institute.O faʻataʻitaʻiga na foliga mai o ni tamaʻitaʻi ua sauni i le taua, faʻamalosi ma sci-fi, faʻatasi ai ma se lagona toe faʻafoʻi.

ofu

E iai fo’i le vaega o le laupapa siaki o le lua tausaga talu ai aua a mae’a le tuuga, e talotalo le fu’a ma le mamanu o siaki, lea ou te masalo o se fa’ailoga o le a fa’aauau pea le tu’uaiga mo sina taimi.

O le twill vaivai o le elemene masani lea o CHANEL, va'ai i le fa'aaliga talu ai ma o le a iloa ai o lo'o i ai le fanua, o le vaitau lenei o le twill vaivai e fa'aaogaina i suti, ofu, peleue, ma isi sitaili, ae fa'apea fo'i le sakete, ua fa'aopoopoina le lalagaina mamanu. , mea'ai suamalie e tumu tonu.

11

Matou te iloa uma lava o le uliuli ma le paʻepaʻe e sili ona lelei, ae masani ona le iloa pe faʻafefea ona fausia se lagona o teuga, lelei e aʻoaʻo e uiga ia Chanel ~
Pe a foliga le tino atoa o se vaega tele o paʻepaʻe, e mafai ona faʻaaogaina le uliuli e fai ma faʻavae poʻo se mea teuteu.E faapena foi, afai o le lanu uliuli o le lanu autu, e tatau ona faʻaitiitia le paʻepaʻe.
O lenei ata vaaia e mafai ona iloagofie ai le tulaga muamua ma le lua, mafaufau lelei, afai o lanu e lua o le afa, pe a fai e fai si malo, e le mafai ona iloa le taulaiga.

ofu

O LOUIS VUITTON i le amataga o le tautotogo 2022 sa i ai foi se lagona toe foi i le lumanaʻi, lea e iai se mea e fai ma le faiga o tamaitai faʻataʻitaʻi tusiata Nicolas Ghesquiere, e fiafia e faʻafefiloi le taimi ua tuanaʻi ma le taimi nei, ma faʻapitoa i le toe faʻatulagaina o fausaga ma faʻaopoopo elemene futuristic i lona lumanaʻi. mamanu.

ofu
ofu

I loʻu mafaufau, MAX MARA o se igoa faʻailoga maualalo e le tauva ma isi ma e le fiafia i faʻasalalauga.E leʻi mafaufauina, na latou faia se taumafaiga faalilolilo e faʻaalia, o lenei amataga o le tautotogo 2023 sa matua matagofie ma alualu i luma na ou lagona le mafanafana ina ua uma ona matamata i ai.

Fa'aosofia e se atavali na saunia e Nikas Skarkankis, o le Early Spring collection o se fa'amanatuga o le tama'ita'i iloga o Correa e uiga ese lona sao i faatufugaga Potukale, aganu'u, ma faiga fa'apolokiki i le vaitaimi o le vevesi.

 

 

 

O peleue tipi ma totini upega i'a o mea taua ia o le vaitau.O le tipi e malu pea ma ea, ma o le sitaili puupuu e sili atu ona aoga mo le faʻaoga i aso uma, aemaise lava mo tagata e manaʻomia le feoaʻi.

ofu

O le ofutau-pei o le sikuea pito i luga, faʻapipiʻiina ma se ofu afifi afifi, e pei o se atua fafine Eleni, i se taumafaiga e faʻafetaui ma le faʻataʻitaʻiga a le Salk Institute, o ia mea uma e faʻafefiloi maaleale le eseesega malosi ma le vaivai.

I le olaga i aso uma, afai e te manaʻo e fai se mea "malosi", e mafai foi ona e aʻoaʻoina mai lenei sitaili, e pei o le "tauʻau laʻititi laʻititi + laʻei fufusi", lea e masani i aso uma ma aoga ae e maua ai foi e tagata se lagona o le mana tulaga ese i tamaitai. .

ofu
ofu

 

E le gata i lea, o le taffeta fluffy pleated o se mea taua foi.O le ie e sili ona lelei i mea uma e lua ma le iila.O fusi e faʻaopoopoina se lagona o le faʻaofuofu i le sakete, lea e faʻalelei ma fetuutuunai.

 

Ou te manatu o lenei ofu e sili atu ona talafeagai mo nisi taimi aloaia.E le gata o le a faʻaumiumi ai le ata ae faʻaalia ai foi e lelei le tofo o le tagata.

E leai ni teuga faʻateleina i le faʻaaliga, lea na puleaina e le tele o lanu malo.E ese mai le lanu enaena, pa'epa'e mafanafana, ma le uliuli masani, sa fa'aopoopoina fo'i nisi lanu mata'utia.

 

O nisi o foliga maualalo ma fa'alelei e mafai ona masaesae i aso uma, lea ou te manatu e aoga tele le a'oa'oina mai.O tagata foaʻi e fiafia i le faiga o le "tamalii ma le mautu" e mafai ona aʻoaʻo atili e uiga i le faʻatulagaina o MAX MARA.

ofu
ofu

CHANEL

ofu

O le lanu autu o le faʻaaliga atoa o le uliuli ma le paʻepaʻe.Faʻavae i luga o le silhouette, na faʻaopoopoina ai faʻataʻitaʻiga sili atu, e pei o lima faʻaopoopo-umi, faʻailoga lapopoa ua lauiloa i le 1970s, ma isi, lea na tumu i le toe tofo ma se lagona o le lalelei masani.

O le amataga o le tautotogo e sili ona talafeagai mo le gaugau o ofu, e pei o lenei ofutino lapelia e gaugau ofu ofu, ofu talaloa lalaga o se filifiliga lelei, ioe, afai e te lagona o le kola ua soona soona fai, sui i se kola ofutino masani.

E ui lava o se sitaili laʻititi, e tele naua faʻamatalaga, e le gata o ie matagofie, ma le faʻavasegaina o le vasega muamua, e oʻo lava i le fausaga o lavalava e faʻaeteete foi togafitiga.

O le ofutino pa'epa'e pa'epa'e o lo'o autilo mai i tua o se 'afu cashmere e lua itu, o le laise tete i luga o le fatafata, o le ofu talaloa fa'ae'e, ma le tuxedo, o lo'o tipi mai se palanikeke vulu fa'aoga, e fa'a'ole'ole uma ae tumu i fa'amatalaga.

Ma o le faʻaaliga o lenei vaitau e faʻatatau uma lava i loafers poʻo faʻamau, e faʻafefiloi ma fusi, e sili atu le toʻa nai lo seevae lapopoa.

O le ata o le amataga o le tautotogo a le ROW atonu e le tutusa lona aafiaga vaaia, ae ou te manatu e aoga tele le suʻesuʻeina ma le suʻesuʻeina.

E le gata i lea, e maua ai e tagata se lagona faigofie, o le Evagelia o le paie faʻatasi.Ou te fautua atu e mafai ona e mulimuli ai.

ofu
ofu

O le taimi lava na ou vaʻai ai i le faʻaaliga CHANEL, o le a ou teuina aʻu ato ma alu i aso malolo ♡ (ha ha kidding.

Ua toe foʻi mai le GUCCI, ma o lenei faʻaaliga i le amataga o le tautotogo o se vaʻaiga faʻasolosolo taimi na maofa ai tagata uma i totonu o le potu.

 

I le luelue atu i le talitonuga a Walter Benjamin o le "fetufa'aiga o fetu," na fatuina ai e le faatonu o le mamanu o Alessandro Michele le Gucci Cosmogonie mata'ina na musuia e le vateatea tele o fetu.

ofu
1

O elemene geometric o laʻei o se tasi lea o mea sili ona taua o le vaitau.O ta'ita'i taimane, sikuea ma le psychedelic kaleidoscope design e fa'aalia sa'o ai le uiga ese fa'aonaponei a le GUCCI fa'aonaponei fa'amata'u ma si'uleo le fausaga fa'afa'afa'afafa.

E aofia ai i aso uma manaʻoga e taʻalo lanu lanu, e mafai foi ona aʻoaʻo mai CHANEL, "lanu piniki + lanumoana", "mumu + uliuli + paʻepaʻe", "lanu + uliuli ma paʻepaʻe" ma isi mea e faigofie ona fai mea sese ma faʻatusa i luga ole laiga lanu tutusa.

O le aofaʻiga atoa o le faletalimalo e tele lava ina matala ma faʻalelei, ma o le lanu foi e malolo ma susulu, o lea e mafai ai ona faʻaaoga e fai ma faʻamatalaga ia tatou laei i aso uma.E fautuaina e le au foa'i e fiafia i la'ei la'ei e matamata i le vitiō iloiloga o le fa'aaliga ma atonu e maua mai ai isi fa'amalosiga mai ai.

O le faʻataʻitaʻiga e faʻaaogaina ai le tele o penina, o loʻo faʻapipiʻiina ma isi elemene, e susulu e pei o se lagi fetu.

 

Faʻatasi se asoa penina ma se ofu, peleue poʻo se fulufulu mo se foliga matagofie ma faʻapitoa.

 

Ona o se faʻaaliga, o le tele o le mamanu o le a faʻateleina, i aso uma e tatau ona tatou aʻoaʻoina mai lenei auala faʻapipiʻi.

信图片_20221222164650
ofu
ofu

O le ata masani o le tauau, o laina mama ma lanu le tutusa o le 1940s, e le gata ina faʻaauauina le toe faʻafoʻi ma le matagofie o le taimi ua tuanaʻi, ae e iai foi se lagona faʻalelei teisi.

MAX MARA

ofu

O lanu neon o le lanu masani foi lea o le GUCCI, lea o loʻo iai pea i le faʻaaliga o lenei tausaga.Afai e faʻaaogaina e fai ma nofoaga autu o se vaega laʻititi i aso uma, ou te manatu o lenei lanu e matua faagaeetia.

 

O le fa'aaliga atoa na ou maua ai se fa'aaliga fa'ate'ia tele.O le mea e ulufale ai i le autu o le atulaulau sa matua faapitoa lava, e aofia ai mamanu uma i luga o faʻataʻitaʻiga e fetaui ma le autu.

 

O le mea moni, o loʻo i ai ni foliga faigofie i aso uma, talafeagai mo le alu i fafo i taimi masani, e mafai foi e tagata foaʻi fiafia ona alu e suʻe suʻega.

fa'aitula'itusi_202212222164911
ofu

O lenei vaitau, faʻatasi ai ma le autu o le "Tagata o loʻo faʻatali", e aumaia ai le au faʻalogo se poto masani o vaaiga o le olaga.

 O fa'ata'ita'iga e faitau, talanoa, savali ma malolo i nofoa i ofu o LEMAIRE.

 O malo, e leai ni nofoa, e saoloto e savavali solo ma paʻi latalata i lavalava, e faʻaalia le leoa le sitaili a LEMAIRE o amioga saoloto ma le mafaufau i le olaga.

 O le tausisia o le mamanu mamanu o le "ofu e auauna atu i tagata", o lenei vaitau e amanaia ai foi le feaveaiina o le amataga o le tautotogo i le tele, e le gata o le lanu e vaivai, o le filifiliga o ie e mama foi.

O le nofoaga o le Carlos Gourbankian Foundation Museum i Potukale, ma e tatau ona fai atu o le fausaga tuai ma le lauusiusi o laʻau e fetaui lelei ma le faʻataʻitaʻiga a le MAX MARA ma le matagofie o Italia.

O le mamanu faʻasologa o le vaʻaia e faigofie ona gaoioi, ma e faʻamauina foi i le puimanava ma tapuvae.O lenei lagona maaleale ma le maaleale e maualalo-ki ma aulelei.

E tasi le mea e tatau ona tatou aʻoaʻoina mai lenei faʻaaliga o lona lanu lanu.

E aofia ai le oneone, ginger, toto o le povi, pepe lanumoana, lanu piniki ma isi lanu le fiafia ma sili atu, e masani lava i le faʻaaogaina o lenei lanu lanu, e faigofie ona ofuina masani masani.

I le faaopoopo atu i le malulu ma le le mautonu o le lanu lanu tutusa, o fasi pepa taʻitasi lolomi na galulue faʻatasi ma le tusiata Initonesia o Noviadi e susulu foi, faigata ae le eseese, ma o loʻo i ai le tele o tamaiti.

O la'ei a LEMAIRE e faia i taimi uma se fa'alelei ma le matagofie.

I le taimi e matua faʻapipiʻi ai le minimalism, e maua ai musumusuga mai taimi uma o le matagofie, faʻaaogaina lavalava e fai ma taʻavale mo lagona manino.

Ou te manatu o lenei faʻaaliga o loʻo faʻaalia ai foi se manatu e faapea "i le televave o sosaiete faʻaonaponei, tatou te le manaʻomia le soona fai ma le loto i ai e tuliloaina le matagofie ma le alualu i luma, ae sili atu le manaʻomia o le gauai atu i le tulaga lelei o le olaga i le taimi nei, o laei faʻamalieina masani e mafai. sili atu ona atagia ai le fiafia o le olaga."

ofu
04

O LE LAILA

ofu

O LE ROW o se fa'aaliga e mafai ona fa'amatalaina o "fairy ponaivi", e foliga mai e to'a ae pulea.

I le lua tausaga mulimuli ane, na siitia ai e uso Ashley ma Mary-Kate Olsen le la faaaliga mai Niu Ioka i Pale, ma tausia le laititi o le ituaiga aʻo faʻaopoopoina se paʻi malie o le lalelei masani.

ofu

GUCCI

ofu

O le nofoaga o le faʻaaliga o Monte Castle i le itu o Puglia, Italia i saute.O lenei maota, lea e tuʻufaʻatasia ai elemene Nordic, Isalama, ma Europa faʻataʻitaʻiga masani, e taʻele i le susulu o le la i le aso atoa ma e sili ona lelei le vaʻaia.E lauiloa foi o "le maota sili ona matagofie i Italia".

ofu

O le fuafuaga o le maota e ta'ifa'ifa'i, si'osi'omia e olo e valu, ma fa'ailoga fa'akomepiuta lilo o lo'o tu'ufa'atasia i totonu o le fausaga fa'afale.

Aemaise lava i le po, pe a totō ifo le masina, o le maota e foliga mai o se siata faanenefu Astro, o se luelue atamai i le autu Cosmogonie.

E le gata i lea, o musika pito i tua o le faaaliga o le leo o le uluaʻi tuʻueleele o le tagata i le masina, ma o faʻataʻitaʻiga o laei i laei tuai ma felanulanuaʻi na oʻo mai i le afiafi, e le gata i lea o mea lilo ma miti.

ofu

LEMAIRE

ofu

O le fa'aaliga mulimuli, LEMAIRE 2023 early Spring, sa pei o se fa'alo o le atemosifia.Ou te le'i iloa po o le a le ituaiga ata Farani o fale tusiata na pueina.O vaaiga sa maaleale ma faagaeetia.

Ia, na o le pau lena o le aso.Ua e fiafia i ai?

E tele fo'i le tele o fa'aaliga masani muamua e tatau ona manatua, ua ou maua le avanoa e tatala ai se tasi e ta'u atu ia te oe.

O le mea moni, vaʻai i le faʻaaliga e le naʻo se ata fou, o nisi faʻailoga o le a aʻafia tonu ai le isi vaitau o faiga masani.

I le faʻaopoopoga i le tuʻuina atu o musumusuga mo laei i aso uma, e mafai foi ona tatou aʻoaʻoina mai le fetaui lelei o lanu, le faʻaogaina o fasi mea, ma e oʻo lava i nisi faʻafiafiaga faʻalelei io tatou olaga i aso faisoo.

Mulimuli ane, o le fea o fa'aaliga o aso nei na sili ona e fiafia i ai?

O le a le ituaiga faʻaalia e te lagona foi le lelei, faʻafeiloaʻi e tuʻu mai ia i matou se feʻau, matou te talanoaina oh ~


Taimi meli: Tes-22-2022
logoico